چهارشنبه 11 تیر 1404

عارضه‌یابی مقدمه ‌ای بر احیای واحدهای راکد و نیمه فعال است

 

 

قیمت واگذاری زمین در شهرک ها و نواحی صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی استان سمنان در نیمه اول سال 1404 به شرح ذیل می باشد :

 

 

  • 1399/06/12 - 08:39
  • - تعداد بازدید: 740
  • - تعداد بازدیدکننده: 739
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
  • /ZWW9

عارضه‌یابی مقدمه ‌ای بر احیای واحدهای راکد و نیمه فعال است

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان گفت: عارضه‌یابی واحدهای صنعتی توسط كلينيك صنعت سبب اتخاذ تدابیر درست در جهت ارتقا توانمندی و احیای واحدهای راکد و نیمه فعال این استان می‌شود.

به  گزارش روابط عمومی شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان، نشست تخصصی حسن آل‌بویه مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان با داريوش جلالي معاون علمي، پژوهشي و فن‌آوري و جانشين فرماندهي در امور اقشار بسيج سپاه قائم (عج) و مهدی رحیمیان مسوول بسیج مهندسین استان سمنان با موضوع شتابدهی به راه‌اندازی مجدد واحدهای تولیدی راکد و نیمه فعال برگزارشد.

حسن آل‌بویه دراین نشست ضمن تاکید بر تحقق شعارسال، گفت: ورود یک نهاد تخصصی مثل بسیج مهندسین صنعت در راه‌اندازی مجدد واحدهای راکد و ارتقاء واحدهای نیمه فعال، دراین زمینه گرهگشا است.

وی با اشاره به استقرار بيش از یکهزار و 200 واحد در شهرک‌های صنعتی استان سمنان، بیان کرد: پایش و عارضه‌یابی 700 واحد صنعتی این استان توسط سازمان بسیج مهندسین صنعتی ظرفیت مطلوبی براي توسعه است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان ادامه داد: از این امر می‌توان علاوه بر ارتقاء توانمندسازی و افزایش قابلیت واحدهای صنعتی نیمه فعال و احیا واحدهای راکد برای شتاب تولید در واحدهای صنعتی شاخص بهره برد.

وی تصریح کرد: اهمیت برخی واحدهای مستقر در شهرک‌های صنعتی استان سمنان از لحاظ نوع و میزان تولید و ایجاد اشتغال به گونه‌ای است که حمایت از آن‌ها نقش مهمی در تحقق شعار سال یعنی جهش تولید دارد.

آل‌بویه بر اهمیت بازگشت حتی یک واحد صنعتی به چرخه فعالیت تاکید واضافه کرد: پایش و عارضه‌یابی در تصمیم‌گیری برای چگونگی فعالیت، بهره‌وری و بازگشت به چرخه تولید واحدهاي مستقر شركت شهرك‌هاي استان سمنان موثراست.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان با تاکید بر ضرورت اجتناب از موازی‌کاری و انسجام اقدامات برای عارضه‌یابی و کمک به احیای واحدهای تولیدی راکد و نیمه فعال، اضافه کرد: برنامه مدون به منظور مستندسازی و احصا مشکلات واحدها تدوین تا برای آن راه‌ حل اصولی اتخاذ شود.

وی خاطرنشان کرد: فرم‌های عارضه‌یابی، شرکت شهرک‌های صنعتی، بسیج مهندسین و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان به صورت تلفیقی باهدف بکارگیری برای تمام واحدهای فعال، نیمه فعال و راکد تدوین شود.

آل‌بویه با بیان اینکه در طرح عارضه‌يابي واحدهای صنعتی با تولید کمتر از 30 درصد ظرفیت اسمی، نیمه فعال در نظر گرفته شود، افزود: واحدهای مستقر در شهرک صنعتی سمنان به صورت پایلوت به کمک تیم کارشناسی متشکل از بسیج مهندسین، صمت و شرکت شهرک‌ها عارضه‌یابی شود تا اقدامات لازم برای ارتقاء ظرفیت آن‌ها انجام گیرد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان بیان کرد: یکی از مهمترین اولویت‌های اين شرکت تحول، شتابدهی و لمس تغییرات در واحدهای تولید است كه به كمك بسيج مهندسين صنعتي تسريع مي‌يابد.

معاون علمي، پژوهشي و فن‌آوري و جانشين فرماندهي در امور اقشار بسيج سپاه قائم (عج) نيز در اين نشست افزود: با توجه طبق تفاهم‌نامه فی ما بین سازمان بسیج مهندسین صنعتی و سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی براي احيا وارتقاء واحدهاي صنعتي راكد ونيمه فعال استان، مهندسان و متخصصان خبره بسيجي براي كمك به توليد داخلي آماده هستند.

جلالي ابرازداشت: هماهنگي و هم‌افزايي طرفين به منظور اجراي هرچه سريع‌تر طرح عارضه‌يابي واحدهاي نيمه فعال و راكد صنايع كوچك و متوسط استان سمنان ضرورت دارد.

 

۷۰۰ واحد تولیدی استان سمنان عارضه‌یابی می‌شود

مسوول بسیج مهندسین استان سمنان نیز در این نشست گفت: طبق اين تفاهم‌نامه ، ۷۰۰ واحد صنعتی کوچک و متوسط استان سمنان عارضه‌یابی می‌شود.

رحیمیان افزود: ارتقاء توانمندی و افزایش قابلیت در بنگاه‌های اقتصادی و توسعه فضای کسب و کار از مهم‌ترین اولویت جامعه بسیج مهندسین در همکاری با شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان است.

وی با اشاره به مطالعات عارضه‌یابی و تعیین راهکارهای بهبود و توانمندسازی، تصریح کرد: تهیه گزارشات توجیهی فنی و اقتصادی راهکارهای بهبود و توانمندسازی و اجرای این راهکار‌های برای ارتقاء توانمندی واحدهای صنعتی در دستور کار است.

مسوول بسیج مهندسین استان سمنان ادامه داد: ایجاد بستر فرهنگی مناسب برای دسترسی به اهداف طرح‌های توانمندسازی، برگزاری تورهای صنعتی برای بازدید از واحدهای صنعتی موفق و نيز دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی مدیران و کارکنان واحدهای تولیدی با هدف فرهنگ سازی در موضوع ارتقاء توانمندی و افزایش قابلیت در بنگاه‌های اقتصادی و توسعه فضای کسب و کار انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: کارگاه‌های آموزشی مدیران و کارکنان واحدهای تولیدی و عوامل کلینیک‌های صنعتی بسیج برگزار و ایده‌های برگزیده رویدادهای استارت آپی تجاری‌سازی می‌شود.

رحیمیان ابرازداشت: تعامل و هم افزایی بسیج مهندسین صنعتی و مسوولان شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان برای انجام فعالیت‌های حوزه عارضه یابی و احیاء صنایع کوچک و متوسط و پیشبرد اهداف لازم است.

تفاهم نامه كاري بين سازمان صنايع كوچك و شهرك‌هاي صنعتي ايران و سازمان بسيج مهندسين صنعتي با موضوع فعال‌سازي صنايع خرد، كوچك و متوسط راكد يا نيمه فعال در هشت ماده به امضا محسن صالحي‌نيا معاون وزير و مديرعامل سازمان صنايع كوچك و شهرك‌هاي صنعتي ايران وعلي اصغر شهبازي مسوول سازمان و دبير قرارگاه صنعت، معدن و انرژي رسيد.

  • گروه خبری : اخبار صفحات استان,سمنان,گروه آرشیو تمام اخبار استان
  • کد خبر : 11625
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب