دوشنبه 18 فروردین 1404

سهم صنعت و معدن از تسهیلات رونق تولید 40 درصد است

 

اطلاعات واحدهای صنعتی مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان سمنان

 

 

  • 1398/04/11 - 15:30
  • - تعداد بازدید: 578
  • - تعداد بازدیدکننده: 578
  • زمان مطالعه : 7 دقیقه
  • /Zp48
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در گرمسار عنوان كرد:

سهم صنعت و معدن از تسهیلات رونق تولید 40 درصد است

محسن صالحی‌نیا در همایش گراميداشت روز صنعت و معدن در سالن جلسات فرمانداری شهرستان گرمسار اظهار داشت: در سال‌های گذشته میزان تسهیلات ارائه شده به بخش صنعت و معدن کشور روند آرمانی نداشته و دست‌کم ۳۰ درصد از مجموع کل تسهیلات به این بخش‌ها اعطاء شده است.

Salehinia5.jpg
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: سهم صنعت و معدن از کل تسهیلات قابل ارائه در کشور برای رونق تولید و اشتغالزایی ۴۰ درصد است.
 
به گزارش روابط عمومي سازمان صنايع كوچك و شهرك‌هاي صنعتي ايران، محسن صالحی‌نیا صبح امروز (سه‌شنبه) در همایش گراميداشت روز صنعت و معدن در سالن جلسات فرمانداری شهرستان گرمسار افزود: در سال‌های گذشته میزان تسهیلات ارائه شده به بخش صنعت و معدن کشور روند آرمانی نداشته و دست‌کم ۳۰ درصد از مجموع کل تسهیلات به این بخش‌ها اعطاء شده است.
 
وی اضافه کرد: بر اساس قانون، برای افزایش اشتغال و رونق کسب و کار باید میزان اعتبارهای قابل ارائه کشور در بخش صنعت و معدن دست‌کم به ۴۰ درصد افزایش یابد که برای تحقق این امر، همکاری بانک‌های عامل با بنگاه‌های اقتصادی اجتناب ناپذیر است.
 
رئيس هيأت مديره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران تصريح كرد: تأمین نقدینگی واحدهای صنعتی پیش نیاز تولید و صادرات کالا با وجود فشارهای اقتصادی در کشور است.
 
صالحی‌نیا يادآور شد: برای رفع مشکلات واحدهای صنعتی در استان‌ها، وزارت صنعت، معدن و تجارت سیاست‌هایی را دنبال می‌کند که با برنامه‌ریزی اصولی برای حفظ اشتغال و رونق تولید برنامه‌های لازم اجرایی شود.
 
وی خاطرنشان کرد: دست‌کم ۲۰۰ میلیارد ریال در راستای رفع مشکلات واحدهای صنعتی و جبران بخشی از نقدینگی بنگاه‌های اقتصادی کشور تصویب شد که با همکاری بانک‌های عامل این مبلغ در اختیار واحدهای تولیدی قرار می‌گیرد.
 
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: دست‌کم ۵۰ درصد از این اعتبار برای سرمایه در گردش واحدها لحاظ و باقی این اعتبار در راستای رونق تولید برای توسعه روزافزون بخش صنعت هزینه می‌شود.
 
صالحی‌نیا افزود: تحریم‌ها زمینه اجرای دقیق اقتصاد مقاومتی و خود اتکایی را تقویت می‌کند و با برنامه‌ریزی اصولی باید فشارهای خارجی را به فرصت تبدیل کرد.
 
وی اضافه کرد: اگر برای تأمین نقدینگی و زیرساخت‌های تسهیل کننده روند تولید و اشتغال در کشور اقدام نشود، نمی‌توان کالا تولید کرد و وزارت صنعت، معدن و تجارت برای رفع موانع تولید در کشور تلاش می‌کند.
 
رئيس هيأت مديره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران ادامه داد: مشکل نقدینگی، تأمین مواد اولیه و نوسان‌های نرخ ارز از جمله مشکلات امروز بخش صنعت کشور به‌شمار می‌رود.
 
صالحي‌نيا تأكيد كرد: بانک‌های عامل در کشور با برنامه‌ریزی اصولی برای رونق تولید، تأمین نقدینگی واحدهای صنعتی و بازسازی ماشین آلات خط تولید با ارائه تسهیلات و تأمین نقدینگی با وجود فشارهای خارجی تلاش کنند.

وی اظهار داشت: علی‌رغم تمامی محدودیت‌هایی که با آن مواجه هستیم، صنایع جدیدی درحال شکل گرفتن است و با توجه به فراهم شدن زیرساخت‌های لازم در کشور، باید در جهت توسعه رونق تولید و تأمین ساخت داخل تلاش‌های بیشتری شکل گیرد.
 
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان این‌که دست‌کم ۴۳ هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی در ۸۷۰ شهرک و ناحیه صنعتی کشور فعال است، ادامه داد: ۲.۸ درصد از کل واحدهای بهره برداری شده کشور در استان سمنان قرار دارد.
 
صالحی‌نیا با اشاره به اشتغال بیش از ۳۱ هزار نفر در واحدهای تولیدی سمنان اظهار داشت: تعداد شاغلان بخش صنعت این استان در مجموع ۳.۴ درصد از کل شاغلان بخش صنعت کشور را شامل می‌شود.

توسعه صنعتی، استراتژی مهم دولت برای رونق اقتصادی است
نماینده مردم گرمسار و آرادان در مجلس شوراي اسلامي نيز در اين همايش با اشاره به این‌که توسعه صنعتی، استراتژی مهم دولت و نظام برای رونق اقتصادی است، گفت: رشد صادرات در کشور به ۹.۷ درصد در سال گذشته رسید.
 
غلامرضا کاتب با بیان این‌که سال گذشته مجلس شورای اسلامی رویکرد خوبی را در حوزه صادرات کشور داشت، بیان کرد: به همین سبب علی‌رغم همه تحریم‌های اقتصادی و فعالیت‌های اقتصادی دشمنان، رشد ۹.۷ درصدي صادرات در کشور محقق شد.
 
وی با اشاره به این‌که دشمنان به‌ شدت به دنبال توقف تولید و ایجاد رکود در صنعت ایران بودند، خاطرنشان کرد: امسال رهبر معظم انقلاب برای برداشت یک میلیارد دلار از محل صندوق توسعه ملی در راستای رونق تولید و توسعه صنعت و معدن کشور مجوز دادند.
 
عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي با اشاره به این‌که پیش‌ از این در سال 1396 نیز یک و نیم میلیارد دلار برای ایجاد اشتغال روستایی از صندوق توسعه ملی برداشت‌ شده است، ابراز داشت: در قانون بودجه سال جدید هفت هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان برای اشتغال و رونق تولید اختصاص‌ یافته است.
 
کاتب توسعه صنعتی ایران را یک استراتژی مهم دانست و تصریح کرد: باید شاخص‌های توسعه‌ای را در صنعت و معدن شناسایی و طرح‌های مورد نیاز برای ایجاد توسعه ارائه شود و سپس نیازها و ظرفیت‌های موجود در تولید مورد توجه قرار گیرد.
 
وی با بیان این‌که ایجاد اقتصاد پویا در اولویت است، افزود: در شرایط تحریم باید منابع سیستم بانکی به سمت حذف دلالان اقتصادی هدایت شود.

رونق تولید مرهون خلاقیت و پشتکار صنعتگران و معدنکاران است
در ادامه اين همايش، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان اظهار داشت: عزم جدی تمام بخش‌ها برای رونق تولید در این استان مشهود است و نمی‌گذاریم هیچ واحدی تعطیل شود یا اگر تحت تملک بانک‌ها قرار دارد، ریزش تولید پیدا کند.
 
بهروز اسودی بیان کرد:‌ هفتگانه وزارت صنعت، معدن و تجارت در رونق تولید و ایجاد اشتغال، شامل توسعه تولید و تأمین ساخت داخل، توسعه صادرات غیرنفتی، توسعه معادن و صنایع معدنی و معادن کوچک، توسعه فنآوری و مشارکت دانش‌ بنیان‌ها، مدیریت بازار و ساماندهی لجستیک‌ها و توسعه تجارت الکترونیک، بهبود فضای کسب‌ و کار مرتبط با صنعت، معدن و تجارت و تأمین منابع مالی و توسعه سرمایه‌گذاری است.

وي از توسعه صادرات غیرنفتی و ارتباط صادراتی استان سمنان و تبادل کالا به کالا با ۱۵ کشور همسایه خبر داد و افزود: معادن و صنایع معدنی در اين استان باید توسعه یابند و معادن کوچک باید ویژه دیده شوند.
 
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان اضافه كرد: فنآوری در واحدهای تولیدی و صنایع باید توسعه یابد که این امر ضرورت مشارکت شرکت‌های دانش بنیان را در جهت تغییر رویکرد از مونتاژ کاری به نوآوری طلب می‌کند.
 
اسودی ادامه داد: حمایت از هلدینگ‌ها و سرمایه‌ گذاری در مناطق محروم از مهمترین اولویت‌های کاری در بحث تأمین مالی و توسعه سرمایه گذاری است که می‌تواند در رونق تولید و شکوفایی اقتصاد و ایجاد اشتغال که از مهمترین دغدغه‌های دولت است، مؤثر باشد.
 
وی تأکید کرد: رونق تولید و شکوفایی اقتصاد کشور را مرهون خلاقیت و پشتکار صنعتگران و معدنکاران می‌دانیم و روز صنعت و معدن فرصت خوبی برای تبیین دستاوردها و پتانسیل‌های صنعتی و معدنی است تا برنامه‌ها را به‌صورت تعاملی به اجرا درآوریم.
 
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان در پايان درخواست كرد: صنايع نساجی، پوشاک، لوازم خانگی، حمل و نقل ریلی و بحث خوشه‌های صنعتی در جهت توسعه تولید ویژه دیده شوند.

ظرفیت‌های صنعتی و معدنی توسعه می‌یابد
فرماندار گرمسار نيز در اين همايش با بیان این‌که ظرفیت‌های صنعتی و معدنی اين شهرستان توسعه می‌یابد، گفت: گرمسار به عنوان قطب نمک کشور از ظرفیت‌های ویژه‌ای در حوزه صنعت برخوردار است.
 
وحید رجایی با بیان این‌که ظرفیت‌های صنعتی و معدنی گرمسار توسعه می‌یابد، اظهار داشت: نزدیکی به پایتخت و برخورداری از موقعیت‌های مناسب جغرافیایی و سیاسی، بهترین فرصت برای توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی است.
 
وی با تأکید بر لزوم تحقق اهداف رونق تولید در گرمسار خاطرنشان کرد: صنعت و معدن نقش مؤثری در بهبود اقتصاد و اشتغال ایفا می‌کند و باید زیرساخت‌های موجود در این عرصه تقویت شود.
 
فرماندار گرمسار با اشاره به این‌که ظرفیت‌های بالقوه‌ای در گرمسار وجود دارد که نیازمند توجه ویژه برای توسعه و بهره‌برداری است، ابراز داشت: با استفاده از امکانات توسعه‌ای موجود می‌توان ظرفیت‌های بالقوه را به ظرفیت‌های بالفعل تبدیل کرد.
 
رجایی با بیان این‌که کاهش نرخ بیکاری نیازمند توسعه صنایع و بهره‌برداری بهینه از ظرفیت معادن است، اضافه کرد: با توجه به این‌که گرمسار قطب نمک کشور محسوب می‌شود، از این ظرفیت می‌توان علاوه بر صنعت در بحث نمک درمانی و جذب گردشگر نیز بهره برد که این مهم در دستور کار است.
در همایش گراميداشت روز صنعت و معدن از برگزيدگان صنعتی و معدني استان سمنان تقدير شد.
  • گروه خبری : 1-همه عناوين,1-3-اخبار سایت اصلی,اخبار صفحات استان,سمنان,گروه آرشیو تمام اخبار استان,آرشیو خبری سایت قدیمی
  • کد خبر : 6579
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب