یکشنبه 30 اردیبهشت 1403

افتتاح ۶۳ پروژه در شهرک‌های صنعتی استان سمنان در دهه فجر

برنامه‌های استراتژیک

راهبردهای کلان در قالب اهداف استراتژیک (۲۰ ساله):

با توجه به اینکه سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران حدود ۲ سال است که بر اساس ماموریت جدید تشکیل شده است،از لحاظ منحنی دوره عمر تقریبا در مرحله رشد و توسعه قرار دارد و از طرفی مطابق تجزیه و تحلیل های انجام شده، موقعیت سازمان در مرحله اتخاذ استراتژی های تهاجمی می باشد که بر این اساس راهبردهای کلان سازمان در قالب اهداف ۲۰ ساله به شرح زیر استخراج می گردند.

 

 

هدف اول: افزایش سهم صنعت در تولید ناخالص داخلی  / (GDP)کشور با تاکید بر توسعه صنایع کوچک راهبردهای کلان (۲۰ ساله)

هدف اول:

۱-حمایت از بخش خصوصی و هدایت سرمایه گذاران جهت سرمایه گذاری در صنایع کوچک

۲-کمک و حمایت ازایجاد تشکلهای صنعتی، موسسات و نهادهای پشتیبانی کننده از صنایع کوچک

۳-نوسازی مستمر صنایع کوچک از ابعاد مختلف

۴-ساماندهی صنایع کوچک مانند توسعه خوشه های صنعتی، پیمانکاری های فرعی و ...

۵-کمک به رشد صادرات صنایع کوچک در بازارهای منطقه ای و جهانی

۶-جذب سرمایه گذاری خارجی در بخش صنایع کوچک ۷-کمک به توسعه کارآفرینی

 

هدف دوم: توسعه و تکمیل کلیه زیر ساخت های مورد نیاز استقرار صنایع در شهرک ها و نواحی صنعتی و بهبود فضای کسب و کار صنایع کوچک کشور راهبردهای کلان (۲۰ ساله)

هدف دوم:

۱-انجام هماهنگی های لازم با دستگاه های اجرایی تامین کننده زیربناها و خدمات مورد نیاز شهرک ها و نواحی صنعتی از قبیل وزارت نیرو، نفت، راه و ترابری، مسکن و شهرسازی، جهاد کشاورزی، وزارت فناوری اطلاعات و ...

۲-مشارکت با بخش خصوصی جهت تکمیل و ایجاد شهرک ها و نواحی صنعتی

۳-اصلاح نظام مدیریتی و مالکیتی شهرک ها و نواحی صنعتی ۴-جذب منابع مورد نیاز از طریق سیستم بانکی، بخش خصوصی و اعتبارات عمرانی، ملی و استانی با تاکید بر مناطق غیر برخوردار.

۵-بهبود فضای کسب کار با ظرفیت سازی نهادی و تصویب و اصلاح قوانین و مقررات

 

هدف سوم: استقرار سازمانی پویا، دانش مدار و چابک و همسو با تحولات جهانی راهبردهای کلان( ۲۰ ساله)

هدف سوم:

۱-آموزش منابع انسانی

۲-اصلاح و اجرای ساختار سازمانی انعطاف پذیر و پاسخگو

۳-بهره گیری از فناوری های پیشرفته رایانه ای و بانک های اطلاعاتی

۴-استقرار سیستم های جدید برنامه ریزی و ارزیابی

۵-شناسایی و بکارگیری نیروهای کارآمد و شایسته

۶-کمک به ارتقا افراد شایسته

۷-نظارت و ارزیابی مستمر بر فرآیند انجام امور

۸-معرفی توانمندی های سازمان در داخل و خارج کشور

 

 

 

  • 1402/11/26 - 12:57
  • - تعداد بازدید: 256
  • - تعداد بازدیدکننده: 255
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
  • /ZDYd
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان خبر داد؛

افتتاح ۶۳ پروژه در شهرک‌های صنعتی استان سمنان در دهه فجر

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان از افتتاح و بهره‌برداری ۶۳ پروژه زیرساختی و ۱۵ طرح سرمایه‌گذاری در شهرک‌های صنعتی این استان در دهه فجر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت شهرک های صنعتی استان سمنان، محمدرضا باقری د نشست خبری با رسانه‌ها که در محل نمایشگاه "روایت پیشرفت" برگزار شد، اظهار کرد: در طول دهه فجر ۶۳ پروژه زیرساختی و عمرانی در شهرستان‌های هشتگانه استان به بهره‌برداری می‌رسد که ۴۸ پروژه از آنها پروژه عمرانی هستند.

وی خاطرنشان کرد: پروژه‌های عمرانی آماده افتتاح شامل پروژه‌های زیرسازی و جدول‌گذاری و آسفالت، اجرای شبکه آب، شبکه داخلی گاز، روشنایی و پست هوایی، فیبر نوری و ابنیه‌هایی نظیر ایستگاه‌های آتش‌نشانی و ساختمان نگهبانی و... هستند.

وی ادامه داد: هفت پروژه زیرساختی ۱۲پروژه پساب، هفت پروژه روشنایی و برق‌رسانی و پنج پروژه گازرسانی، پنج پروژه ابنیه و یک پروژه فیبر نوری در بین این پروژه‌ها قرار دارند.

وی اضافه کرد: در دهه فجر ۱۷ پروژه در سمنان، پنج پروژه در مهدیشهر، دو پروژه در شهرستان میامی، ۹ پروژه در گرمسار، پنج پروژه در شاهرود، سه پروژه در سرخه، ۶ پروژه در دامغان و یک پروژه در شهرستان آرادان به بهره‌برداری می‌رسد.

باقری گفت: علاوه‌بر این ۱۵ طرح صنعتی با حجم سرمایه‌گذاری بیش از ۲۴ هزار و ۳۷۰ میلیارد ریال نیز در شهرک‌های صنعتی شهرستان‌های سمنان، شاهرود، دامغان و مهدیشهر به بهره‌برداری می‌رسند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان یادآوری کرد: با افتتاح این پروژه‌ها یک‌هزار و ۴۰۰ اشتغال مستقیم و افزون‌بر ۲۰۰ اشتغال غیرمستقیم ایجاد می‌شود.

این عضو شورای اشتغال استان گفت: همچنین در ایام‌الله دهه فجر ساختمان آتش‌نشانی منطقه ویژه اقتصادی سمنان با صرف اعتباری در حدود ۳۷ میلیارد ریال آماده افتتاح و بهره‌برداری شده است.

تخصیص منابع آبی مهمترین ماموریت شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان

وی از تامین و تخصیص منابع آبی به عنوان مهمترین ماموریت و اولویت کاری شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان در دولت سیزدهم نام برد و خاطرنشان کرد: شهرک‌های صنعتی استان در سرجمع تامین منابع آبی، دچار مشکل هستند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان، کل منابع آبی در اختیار شرکت شهرک‌های صنعتی استان را کمتر از یک درصد اعلام و تصریح کرد: کل منابع آبی در اختیار بخش صنعت در استان حدود سه درصد است.

باقری از تامین آب برای واحدهای مستقر در شهرک‌ها به عنوان اولویت نخست این دستگاه نام برد و ادامه داد: در همین راستا یک کمیته نیز در شرکت شهرک‌های صنعتی استان تشکیل شده است.

وی با اشاره به توفیقات شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان در یکی دو سال اخیر، اظهار کرد: از سال ۱۳۶۸ که اولین شهرک صنعتی در استان راه‌اندازی شده تا سال ۱۴۰۰ در مجموع ۴۲۰ لیتر آب در هر ثانیه به شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان تخصیص یافته اما در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بیش از ۲۴۰ لیتر آب در ثانیه برای شهرک‌های صنعتی استان تامین شده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان با اشاره به اهمیت طرح‌های تامین آب در شهرک‌های صنعتی استان ادامه داد: آب تامین‌شده در این دو سال به تنهایی به اندازه ۵۰ درصد از کل آب تامین شده از سال ۱۳۶۸ تا ۱۴۰۰ است.

باقری از پل روگذر شهرک صنعتی سمنان به عنوان یکی از اقدامات مهم دولت سیزدهم در استان نام برد و افزود: این پروژه از سال ۱۳۷۵ به صورت نیمه‌کاره مانده بود و این دولت با تخصیص اعتبار لازم آن را تکمیل کرد و ان‌شاءالله فردا به بهره‌برداری نهایی می‌رسد.

دو برابر شدن منابع آبی شهرک‌های صنعتی سمنان تا پایان دولت سیزدهم

وی افزود: شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان جدا از هزینه‌کرد ۲۰ میلیارد تومانی در این پروژه، بیش‌از ۳۰ میلیارد تومان نیز در بخش‌های جنبی این پروژه هزینه کرده است. البته این پروژه از سوی وزارت مسکن و شهرسازی احداث و تکمیل شده و اطلاعات کامل پروژه نیز از طریق این اداره کل اعلام خواهد شد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان از در دست اجرا بودن چهار طرح تامین آب برای شهرک‌های صنعتی استان خبر داد و گفت: با اجرایی شدن این پروژه‌ها ۴۰۵ لیتر بر ثانیه به منابع آبی شهرک‌های صنعتی استان اضافه و منابع آبی در اختیار واحدهای مستقر در شهرک‌های صنعتی استان دو برابر می‌شود.

باقری عنوان کرد: هدف‌گذاری اصلی شرکت شهرک‌های صنعتی این استان در حوزه تامین آب، اجرای چهار پروژه بزرگ خط انتقال پساب‌ شهری در شاهرود، دامغان و سمنان و نیز انتقال آب از حبله‌رود به شهرک‌های صنعتی گرمسار و ایوانکی است و با اجرایی شدن این پروژه‌ها، منابع آبی افزون بر ۴۰۰ لیتر بر ثانیه برای واحدهای صنعتی مستقر در شهرک‌های صنعتی استان تامین می‌شود.

وی از تلاش برای تسریع در اجرای پروژه‌ها خبر داد و اظهار کرد: همه تلاش و همت خود را به کار می‌گیریم که این پروژه‌ها تا پایان دولت سیزدهم به سرانجام برسند.

  • گروه خبری : گروه آرشیو تمام اخبار استان,گروه اسلایدر سمت چپ,گروه اطلاع رسانی
  • کد خبر : 24718
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب