پنجشنبه 01 آذر 1403

رونمایی از اولین ترانسفورماتور کوره کشور / تولید سیم بافته برای اولین‌بار

برنامه‌های استراتژیک

راهبردهای کلان در قالب اهداف استراتژیک (۲۰ ساله):

با توجه به اینکه سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران حدود ۲ سال است که بر اساس ماموریت جدید تشکیل شده است،از لحاظ منحنی دوره عمر تقریبا در مرحله رشد و توسعه قرار دارد و از طرفی مطابق تجزیه و تحلیل های انجام شده، موقعیت سازمان در مرحله اتخاذ استراتژی های تهاجمی می باشد که بر این اساس راهبردهای کلان سازمان در قالب اهداف ۲۰ ساله به شرح زیر استخراج می گردند.

 

 

هدف اول: افزایش سهم صنعت در تولید ناخالص داخلی  / (GDP)کشور با تاکید بر توسعه صنایع کوچک راهبردهای کلان (۲۰ ساله)

هدف اول:

۱-حمایت از بخش خصوصی و هدایت سرمایه گذاران جهت سرمایه گذاری در صنایع کوچک

۲-کمک و حمایت ازایجاد تشکلهای صنعتی، موسسات و نهادهای پشتیبانی کننده از صنایع کوچک

۳-نوسازی مستمر صنایع کوچک از ابعاد مختلف

۴-ساماندهی صنایع کوچک مانند توسعه خوشه های صنعتی، پیمانکاری های فرعی و ...

۵-کمک به رشد صادرات صنایع کوچک در بازارهای منطقه ای و جهانی

۶-جذب سرمایه گذاری خارجی در بخش صنایع کوچک ۷-کمک به توسعه کارآفرینی

 

هدف دوم: توسعه و تکمیل کلیه زیر ساخت های مورد نیاز استقرار صنایع در شهرک ها و نواحی صنعتی و بهبود فضای کسب و کار صنایع کوچک کشور راهبردهای کلان (۲۰ ساله)

هدف دوم:

۱-انجام هماهنگی های لازم با دستگاه های اجرایی تامین کننده زیربناها و خدمات مورد نیاز شهرک ها و نواحی صنعتی از قبیل وزارت نیرو، نفت، راه و ترابری، مسکن و شهرسازی، جهاد کشاورزی، وزارت فناوری اطلاعات و ...

۲-مشارکت با بخش خصوصی جهت تکمیل و ایجاد شهرک ها و نواحی صنعتی

۳-اصلاح نظام مدیریتی و مالکیتی شهرک ها و نواحی صنعتی ۴-جذب منابع مورد نیاز از طریق سیستم بانکی، بخش خصوصی و اعتبارات عمرانی، ملی و استانی با تاکید بر مناطق غیر برخوردار.

۵-بهبود فضای کسب کار با ظرفیت سازی نهادی و تصویب و اصلاح قوانین و مقررات

 

هدف سوم: استقرار سازمانی پویا، دانش مدار و چابک و همسو با تحولات جهانی راهبردهای کلان( ۲۰ ساله)

هدف سوم:

۱-آموزش منابع انسانی

۲-اصلاح و اجرای ساختار سازمانی انعطاف پذیر و پاسخگو

۳-بهره گیری از فناوری های پیشرفته رایانه ای و بانک های اطلاعاتی

۴-استقرار سیستم های جدید برنامه ریزی و ارزیابی

۵-شناسایی و بکارگیری نیروهای کارآمد و شایسته

۶-کمک به ارتقا افراد شایسته

۷-نظارت و ارزیابی مستمر بر فرآیند انجام امور

۸-معرفی توانمندی های سازمان در داخل و خارج کشور

 

 

 

  • 1402/12/16 - 12:17
  • - تعداد بازدید: 579
  • - تعداد بازدیدکننده: 578
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZJHd
در یک واحد دانش‌بنیان استان سمنان انجام شد

رونمایی از اولین ترانسفورماتور کوره کشور / تولید سیم بافته برای اولین‌بار

نخستین ترانسفورماتور کوره کشور در آیینی با حضور رئیس اتاق بازرگانی استان سمنان و مدیریت بزرگترین واحد صنعتی ترانسفورماتور خاورمیانه رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان به نقل از خبرگزاری دانشجویان ایران( ایسنا) سمنان، فرج‌الله معماری رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی این استان در آیین رونمایی از اولین ترانسفورماتور کوره کشور، اظهار کرد: نخستین ترانسفورماتور کوره قوس مستغرق کشور با اتکاء به توان داخلی در استان سمنان و در گروه صنعتی آریاترانسفو ساخته شده است.

وی ساخت این ترانسفورماتور را در راستای تکمیل زنجیره صنعت فولادسازی و صنایع پایه‌ای و فروسیلیس و فرو آلیاژ کشور، بسیار مهم ارزیابی و خاطرنشان کرد: این ترانسفورماتور برای اولین‌بار در کشور و در این واحد صنعتی دانش‌بنیان طراحی و تولید شده است.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سمنان با بیان این‌که طراحی و ساخت این ترانسفورماتور نیازمند تکنولوژی و دانش فنی بالایی است، ادامه داد: خودکفایی صنعت فروسیلیس و فروآلیاژ کشور در گرو تولید این ترانسفورماتور بوده و این نیاز تا پیش از این از طریق واردات از کشورهای خارجی رفع می‌شده است.

وی یادآوری کرد: با تولید این ترانسفورماتور سالانه از خروج حداقل ۵ میلیون یورو ارز، جلوگیری می‌شود.

معماری با اشاره به توان تولید این واحد دانش‌بنیان افزود: با توجه به کیفیت بالای این محصول، زمینه صادرات این محصول به بازارهای جهانی نیز فراهم شده است.

وی با اشاره به ایجاد یک بخش جدید در بزرگترین تولیدکننده ترانسفورماتور خاورمیانه برای طراحی و تولید این محصول دانش‌بنیان جدید، گفت: این بخش جدید زمینه اشتغال برای ۲۰۰ نفر را در استان فراهم کرده است.

رئیس اتاق بازرگانی استان سمنان با بیان این‌که نیاز سالانه کشور در این بخش حدودا ۵۰ ترانسفورماتور کوره است، اضافه کرد: این واحد توان تولید سالانه ۸۰ دستگاه را دارد.

وی یادآوری کرد: زمینه صادرات این محصول به کشورهای همسایه و کشورهای حاشیه خلیج‌فارس فراهم شده است.

رئیس اتاق بازرگانی استان سمنان همچنین از تولید سیم بافته برای اولین‌بار در کشور در آریاترانسفورماتور شهمیرزاد خبر داد و گفت: این واحد تا پیش از این سالانه به واردات ۴۰ میلیون دلار سیم بافته نیاز داشته که با تولید این محصول نه تنها نیاز استان سمنان به سیم بافته در همین واحد تولید و تامین می‌شود، بلکه بخش مهمی از نیاز کشور نیز تولید خواهد شد.

وی گفت: کاهش قیمت تمام‌شده، کوتاه شدن زمان تامین مواد اولیه، کاهش نیاز به سرمایه در گردش و... از مزیت‌های تولید این محصول جدید است.

معماری با بیان این‌که فرآیند تولید سیم بافته در شهمیرزاد از اول زمستان آغاز شده، ادامه داد: در حال حاضر توان تولید سالانه دو هزار تن سیم بافته در استان سمنان ایجاد شده است.

  • گروه خبری : گروه آرشیو تمام اخبار استان,گروه اسلایدر سمت چپ,گروه اطلاع رسانی
  • کد خبر : 24951
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب