شنبه 03 آذر 1403

نشست ماندگاران صنعت استان سمنان برگزار شد

برنامه‌های استراتژیک

راهبردهای کلان در قالب اهداف استراتژیک (۲۰ ساله):

با توجه به اینکه سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران حدود ۲ سال است که بر اساس ماموریت جدید تشکیل شده است،از لحاظ منحنی دوره عمر تقریبا در مرحله رشد و توسعه قرار دارد و از طرفی مطابق تجزیه و تحلیل های انجام شده، موقعیت سازمان در مرحله اتخاذ استراتژی های تهاجمی می باشد که بر این اساس راهبردهای کلان سازمان در قالب اهداف ۲۰ ساله به شرح زیر استخراج می گردند.

 

 

هدف اول: افزایش سهم صنعت در تولید ناخالص داخلی  / (GDP)کشور با تاکید بر توسعه صنایع کوچک راهبردهای کلان (۲۰ ساله)

هدف اول:

۱-حمایت از بخش خصوصی و هدایت سرمایه گذاران جهت سرمایه گذاری در صنایع کوچک

۲-کمک و حمایت ازایجاد تشکلهای صنعتی، موسسات و نهادهای پشتیبانی کننده از صنایع کوچک

۳-نوسازی مستمر صنایع کوچک از ابعاد مختلف

۴-ساماندهی صنایع کوچک مانند توسعه خوشه های صنعتی، پیمانکاری های فرعی و ...

۵-کمک به رشد صادرات صنایع کوچک در بازارهای منطقه ای و جهانی

۶-جذب سرمایه گذاری خارجی در بخش صنایع کوچک ۷-کمک به توسعه کارآفرینی

 

هدف دوم: توسعه و تکمیل کلیه زیر ساخت های مورد نیاز استقرار صنایع در شهرک ها و نواحی صنعتی و بهبود فضای کسب و کار صنایع کوچک کشور راهبردهای کلان (۲۰ ساله)

هدف دوم:

۱-انجام هماهنگی های لازم با دستگاه های اجرایی تامین کننده زیربناها و خدمات مورد نیاز شهرک ها و نواحی صنعتی از قبیل وزارت نیرو، نفت، راه و ترابری، مسکن و شهرسازی، جهاد کشاورزی، وزارت فناوری اطلاعات و ...

۲-مشارکت با بخش خصوصی جهت تکمیل و ایجاد شهرک ها و نواحی صنعتی

۳-اصلاح نظام مدیریتی و مالکیتی شهرک ها و نواحی صنعتی ۴-جذب منابع مورد نیاز از طریق سیستم بانکی، بخش خصوصی و اعتبارات عمرانی، ملی و استانی با تاکید بر مناطق غیر برخوردار.

۵-بهبود فضای کسب کار با ظرفیت سازی نهادی و تصویب و اصلاح قوانین و مقررات

 

هدف سوم: استقرار سازمانی پویا، دانش مدار و چابک و همسو با تحولات جهانی راهبردهای کلان( ۲۰ ساله)

هدف سوم:

۱-آموزش منابع انسانی

۲-اصلاح و اجرای ساختار سازمانی انعطاف پذیر و پاسخگو

۳-بهره گیری از فناوری های پیشرفته رایانه ای و بانک های اطلاعاتی

۴-استقرار سیستم های جدید برنامه ریزی و ارزیابی

۵-شناسایی و بکارگیری نیروهای کارآمد و شایسته

۶-کمک به ارتقا افراد شایسته

۷-نظارت و ارزیابی مستمر بر فرآیند انجام امور

۸-معرفی توانمندی های سازمان در داخل و خارج کشور

 

 

 

  • 1402/05/31 - 07:29
  • - تعداد بازدید: 1267
  • - تعداد بازدیدکننده: 1262
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /Z1cc

نشست ماندگاران صنعت استان سمنان برگزار شد

نشست ماندگاران صنعت با حضور استاندار و بزرگان و پیشکسوتان صنعت استان در مرکز خدمات فناوری و کسب و کار شهرک صنعتی سمنان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان، نشست ماندگاران صنعت استان سمنان با حضور سید طاهر طاهری و علینقی قدس مدیران عامل اسبق شرکت شهرک‌های صنعتی، 20 نفر از بزرگان و پیشکسوتان صنعت استان و اولین سرمایه‌گذاران در شهرک‌های صنعتی تحت پوشش شرکت شهرک‌های صنعتی و به اتفاق سید محمدرضا هاشمی استاندار سمنان، باقری مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی، محمد طاهری مدیرعامل شرکت آبفا، جمعه ای نائب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان برگزار شد.

 

محمدرضا باقری مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان در این نشست با تجلیل از همراهی صنعتگران در پیشبرد اهداف دولت، افزود: سه هزار و 473 فقره قرارداد واگذاری حق انتفاع در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان سمنان منعقد شد.

وی بیان کرد:  یک هزار و 361 واحد بهره‌بردار فعال و ۱۵۶ واحد راکد صنعتی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان وجود دارد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان ادامه داد: ۴۸۰ لیتر بر ثانیه آب و ۴۷۹ مگاوات برق برای صنایع مستقر شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان سمنان تامین شده است.

وی تصریح کرد: یک هزار و 963 طرح صنعتی در مرحله تخصیص زمین تا اسکلت در این مناطق وجود دارد که با حمایت و پرداخت تسهیلات می‌توانند به مرحله بهره‌برداری برسند.

باقری کمبود منابع آبی را یکی از چالش‌های توسعه صنعتی استان سمنان برشمرد و گفت: بهره برداری از طرح های صنعتی موجود مستلزم افزایش ظرفیت تامین آب برای صنایع است و یکی از راهکارهای تحقق این امر استفاده از پساب واحدهای صنعتی و انتقال پساب شهری است.

 

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان سمنان نیز در این نشست گفت: توسعه صنعتی نیازمند برنامه ریزی صحیح به منظور تامین حداکثری زیرساخت ها همچون آب و برق است.

یادگار احمدی افزود: 400 طرح صنعتی با پیشرفت بالای 50 درصد در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان وجود دارد.

 

در این نشست عصار حسینی رئیس هیات مدیره گروه صنعتی سازان نیز گفت: توسعه کلان نیازمند برنامه ریزی مبتنی بر چشم اندازها است، در حال حاضر صنایع استان با کمبود شدید نیروی انسانی مواجه هستند.

وی بیان کرد: مسایلی نظیر تامین آب، برق و گاز قابل حل می باشند اما عدم وجود نیروی انسانی کارآمد خطر بزرگ توسعه صنعتی است و در چند سال اخیر تبدیل به معضل صنایع شده است.  

 

سید محمدرضا هاشمی استاندار سمنان نیز در پایان این شست اظهارکرد: در حوزه صنعتی، اقدامات بسیار ارزنده ای در دولت سیزدهم در استان سمنان محقق شده که راه‌اندازی ۱۲۷ واحد صد درصد راکد و ایجاد بالغ بر ۳ هزار فرصت شغلی جدید، یکی از این اقدامات است.

وی بیان کرد: صادرات محصولات و تولیدات استان در تمامی حوزه ها از گمرک استان بالغ بر ۳۳ درصد رشد داشته است، تقویت بیش از پیش صادرات به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفته و در حال پیگیری است.

هاشمی خاطرنشان کرد:  ۱۲۵ لیتر در ثانیه پسآب شهری سمنان است که در صورت جمع آوری و بکارگیری آن برای صنعت و تولید، بخش عمده ای از نیاز این بخش را تامین می کند، اقدامات در این حوزه در حال انجام است.

استاندار سمنان یادآور شد: انشالله تا اواخر هفته دولت سال جاری، شاهد بهره برداری از پل تقاطع غیر همسطح شهرک صنعتی سمنان خواهیم بود‌.

 

لازم بذکر است، در پایان نشست ماندگاران صنعت استان سمنان از خدمات ارزشمند سید طاهر طاهری و علینقی قدس مدیران عامل اسبق شرکت شهرک‌های صنعتی استان با اهدای لوحی تجلیل شد.

 

همچنین، مدیران شهرک صنعتی دامغان از اقدامات ارزنده باقری مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی در طی یکسال اخیر تقدیر و تشکر کردند.

شهرک سمنان در سال 64، شهرک صنعتی شاهرود در سال 64، شهرک دامغان در سال 66، شهرک صنعتی ایوانکی در سال 77 و شهرک صنعتی گرمسار در سال 82 به بهره برداری رسیدند.

 

  • گروه خبری : گروه آرشیو تمام اخبار استان,گروه اسلایدر سمت چپ,گروه اطلاع رسانی
  • کد خبر : 22402
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب