پنجشنبه 01 آذر 1403

ورود سازمان بازرسی به مشکلات ۲۰ واحد صنعتی

برنامه‌های استراتژیک

راهبردهای کلان در قالب اهداف استراتژیک (۲۰ ساله):

با توجه به اینکه سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران حدود ۲ سال است که بر اساس ماموریت جدید تشکیل شده است،از لحاظ منحنی دوره عمر تقریبا در مرحله رشد و توسعه قرار دارد و از طرفی مطابق تجزیه و تحلیل های انجام شده، موقعیت سازمان در مرحله اتخاذ استراتژی های تهاجمی می باشد که بر این اساس راهبردهای کلان سازمان در قالب اهداف ۲۰ ساله به شرح زیر استخراج می گردند.

 

 

هدف اول: افزایش سهم صنعت در تولید ناخالص داخلی  / (GDP)کشور با تاکید بر توسعه صنایع کوچک راهبردهای کلان (۲۰ ساله)

هدف اول:

۱-حمایت از بخش خصوصی و هدایت سرمایه گذاران جهت سرمایه گذاری در صنایع کوچک

۲-کمک و حمایت ازایجاد تشکلهای صنعتی، موسسات و نهادهای پشتیبانی کننده از صنایع کوچک

۳-نوسازی مستمر صنایع کوچک از ابعاد مختلف

۴-ساماندهی صنایع کوچک مانند توسعه خوشه های صنعتی، پیمانکاری های فرعی و ...

۵-کمک به رشد صادرات صنایع کوچک در بازارهای منطقه ای و جهانی

۶-جذب سرمایه گذاری خارجی در بخش صنایع کوچک ۷-کمک به توسعه کارآفرینی

 

هدف دوم: توسعه و تکمیل کلیه زیر ساخت های مورد نیاز استقرار صنایع در شهرک ها و نواحی صنعتی و بهبود فضای کسب و کار صنایع کوچک کشور راهبردهای کلان (۲۰ ساله)

هدف دوم:

۱-انجام هماهنگی های لازم با دستگاه های اجرایی تامین کننده زیربناها و خدمات مورد نیاز شهرک ها و نواحی صنعتی از قبیل وزارت نیرو، نفت، راه و ترابری، مسکن و شهرسازی، جهاد کشاورزی، وزارت فناوری اطلاعات و ...

۲-مشارکت با بخش خصوصی جهت تکمیل و ایجاد شهرک ها و نواحی صنعتی

۳-اصلاح نظام مدیریتی و مالکیتی شهرک ها و نواحی صنعتی ۴-جذب منابع مورد نیاز از طریق سیستم بانکی، بخش خصوصی و اعتبارات عمرانی، ملی و استانی با تاکید بر مناطق غیر برخوردار.

۵-بهبود فضای کسب کار با ظرفیت سازی نهادی و تصویب و اصلاح قوانین و مقررات

 

هدف سوم: استقرار سازمانی پویا، دانش مدار و چابک و همسو با تحولات جهانی راهبردهای کلان( ۲۰ ساله)

هدف سوم:

۱-آموزش منابع انسانی

۲-اصلاح و اجرای ساختار سازمانی انعطاف پذیر و پاسخگو

۳-بهره گیری از فناوری های پیشرفته رایانه ای و بانک های اطلاعاتی

۴-استقرار سیستم های جدید برنامه ریزی و ارزیابی

۵-شناسایی و بکارگیری نیروهای کارآمد و شایسته

۶-کمک به ارتقا افراد شایسته

۷-نظارت و ارزیابی مستمر بر فرآیند انجام امور

۸-معرفی توانمندی های سازمان در داخل و خارج کشور

 

 

 

  • 1403/03/08 - 13:43
  • - تعداد بازدید: 529
  • - تعداد بازدیدکننده: 527
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /Z1xe
بازرس کل استان سمنان؛

ورود سازمان بازرسی به مشکلات ۲۰ واحد صنعتی

بازرس کل استان سمنان گفت: سازمان بازرسی استان سمنان در سال گذشته به مشکلات ۲۰ واحد صنعتی و تولیدی ورود پیدا کرد و در حد توان مشکل این‌ واحدها برطرف شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان، مشکلات واحدهای صنعتی شهرک‌ و نواحی صنعتی‌ شهرستان دامغان در نشستی با حضور بازرس کل و مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان در سالن کسب و کار شهرک صنعتی دامغان بررسی شد. nر این نشست حجت الاسلام علی اکبر رشید زاده بازرس کل، محمدرضا باقری مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی، مهدی بندرآبادی فرماندار دامغان، یادگار احمدی مدیرکل صمت استان و حدود ۶۰ مدیر صنایع مستقر در شهرک صنعتی و نواحی صنعتی شهرستان دامغان حضور داشتند. این نشست در راستای تحقق شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم» و به منظور بررسی وضعیت واحدهای تولیدی و صنعتی و رسیدگی به مشکلات تولیدکنندگان مستقر در شهرستان دامغان شامل شهرک‌ صنعتی دامغان و نواحی صنعتی‌ صیدآباد، تویه‌دروار و دیباج برگزار شد.
حجت‌الاسلام رشیدزاده بازرس کل استان سمنان با اشاره به لزوم حضور مسئولان در بین مردم، بیان کرد: دستگاه‌های متولی بخش صنعت تکریم ارباب رجوع و دیدار چهره به چهره  با صنعتگران،تولیدکنندگان و کارآفرینان را مورد تاکید قرار دهند.
وی با تاکید بر اینکه در سفرهای مسئولان نظارتی سعی در گره گشایی از مشکلات مردم است، افزود: یکی از اهداف سفرهای استانی، تحقق شعار سال است و با وجود اینکه مهمترین وظیفه برای تحقق شعار سال برعهده دولت بوده و ما نقش پشتیبان را ایفا می‌کنیم اما بر اساس دستور رهبر معظم انقلاب علاوه بر وظایف اصلی به میدان آمده و به دولت کمک می‌کنیم.
رشیدزاده تصریح کرد: اعتقاد ما براین است همه مسوولان باید به فرمان مقام معظم رهبری عمل کنند و در چارچوب قانون و با لحاظ پیوست تحلیلی مباحث را به نفع تولیدکنندگان و صنعتگران دنبال کنند.
بازرس کل استان سمنان تاکید کرد: مسوولان استانی و شهرستانی از صراحت لهجه صنعتگران در بیان دغدغه‌ها گلایمند نشوند و با سعه صدر با مسائل برخورد و آن‌ها در مورد حمایت و پشتیبانی قرار دهند.
وی به مباحث مطرح شده در این نشست اشاره و بیان کرد: دستگاه‌های متولی طبق قوانین پیش بینی شده خسارات ناشی از قطعی برق و گاز را به تولیدکنندگان و صنعتگران پرداخت کنند.
رشیدزاده به احصا مطالبات صنایع و بررسی با حضور مدیران واحدها، گفت: رفع مشکلات کلی واحدهای صنعتی نقش بسزایی در افزایش اعتماد عمومی جامعه دارد.
بازرس کل استان سمنان با بیان اینکه صنایع مشکلاتی نظیر تامین نیروی انسانی، ارز، تسهیلات  و ... دارند، یادآور شد: صنعتگران نباید درگیر مسائلی همچون تامین روشنایی معابر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی باشند.
وی بیان کرد: در سازمان بازرسی استان سمنان دفتر ویژه حمایت از تولید تشکیل شده و مانند سنوات گدشته از واحدهای صنعتی بی‌شماری بازدید بعمل آمد.
رشیدزاده اظهارداشت: سازمان بازرسی استان سمنان به مشکلات حدود ۲۰ واحد صنعتی و تولیدی ورود پیدا کرد و در حد توان مشکل این واحدها برطرف و همچنین مسائل برخی صنایع در خصوص مباحث نقدینگی رفع شد.
 
عقد ۲۵۳ قرارداد واگذاری اراضی با سرمایه‌گذاران
 
مدیرعامل شرکت شهرک‌های‌ صنعتی استان سمنان در این نشست با ارائه‌ آماری از شهرک و نواحی صنعتی‌ شهرستان دامغان، افزود: شهرک صنعتی ۵۶۳ هکتار، نواحی صنعتی دیباج ۳۰ هکتار، صیدآباد ۵۴ هکتار و تویه‌دروار ۴۵ هکتار ‍ اراضی در اختیار دارد.
وی بیان کرد: در مجموع ۲۵۳ قرارداد حق انتفاع واگذاری اراضی با سرمایه‌گذاران در این مناطق منعقد شده است.
باقری تصریح کرد:با عقد قرارداد شرکت شهرک‌ها با شرکت آبفا، پروژه عمرانی انتقال ۲۰ لیتر بر ثانیه فاضلاب شهری به شهرک صنعتی دامغان به‌منظور مصرف در بخش صنعت و آبیاری فضای سبز در حال اجراست.
وی خاطرنشان کرد: همکاری و هماهنگی مساعدی بین مجموعه  فرمانداری و شرکت شهرک‌های صنعتی وجود دارد.
فرماندار دامغان نیز در نشست، گفت: دولت سیزدهم در حوزه مسکن، مناطق روستایی و بخش صنعت اقدامات مطلوبی انجام داده است.
بندرآبادی افزود: حضور مدیران دستگاه های نظارتی و اجرایی استان در شهرستان دامغان به لحاظ حل و فصل مشکلات و مطالبات حائز اهمیت است.


  • گروه خبری : گروه آرشیو تمام اخبار استان,گروه اسلایدر سمت چپ,گروه اطلاع رسانی
  • کد خبر : 26791
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب