شنبه 29 اردیبهشت 1403

بهره برداری از پست برق شهرک صنعتی دامغان با حضور وزیر کشور

ماموریت های شرکت شهرک های صنعتی استان بعنوان یک شرکت توسعه ای ( بخشی از ماموریت ها ):

سیاستگذاری، برنامه‌ریزی و تدوین برنامه‌راهبردی جهت ایجاد و توسعه شهرکهای فناوری، مراکز خدمات فناوری و کسب و کار و مجتمع های فناوری اطلاعات و خدمات نرم افزاری؛

تسهیل و تشویق به منظور ایجاد زیرساخت‌های سخت افزاری و نرم افزاری با هدف رقابت پذیری شرکت‌ها و مؤسسات دانش بنیان؛

پشتیبانی از تحقیقات کاربردی و توسعه ای در واحدهای صنایع کوچک؛

ایجاد بسترهای لازم جهت توسعه، انتقال و نفوذ فناوری های جدید از طریق تقویت و مشارکت با بخش غیر دولتی؛

تسهیل و تشویق جهت ایجاد و توسعه مراکز R&D و مراکز نوآوری در سطح رشته های صنعتی؛

تسهیل، تشویق و بسترسازی در راستای ایجاد پیوند مناسب و ساماندهی بین صنایع کوچک، متوسط و بزرگ؛

برنامه ریزی همه جانبه برای تسهیل و تشویق صنایع کوچک برای تبدیل‌شدن به صنایع ‌متوسط و بزرگ؛

سیاستگذاری ، برنامه‌ریزی و تلاش برای ساماندهی زنجیره تأمین صنایع؛

تشویق و تسهیل برای ایجاد و توسعه موسسات و سازمان های پشتیبان و ارائه کننده خدمات تخصصی به صنایع؛

سیاستگذاری و برنامه‌ریزی جهت توسعه خوشه و شبکه های کسب و کار و صدور مجوزهای مورد نیاز؛

مشارکت در سیاست گذاری و برنامه ریزی برای طرحهای توسعه و عمران و تامین زیرساخت ها و امکانات زیربنایی بر اساس نیاز صنایع و در چارچوب قوانین بالادستی؛

همکاری با دستگاههای اجرایی تامین کننده زیربناها و خدمات مورد نیاز شهرکها و نواحی صنعتی از قبیل وزارت نیرو، نفت، راه و شهرسازی، جهاد کشاورزی و ...؛

برنامه ریزی جهت توانمندسازی نیروی انسانی و پشتیبانی از برنامه های تامین نیروی انسانی متخصص و ماهر مورد نیاز صنایع؛

پایش صنایع کوچک و برنامه ریزی همه جانبه برای توسعه آنها؛

هدایت، نظارت و راهبری مطالعات و تحقیقات کاربردی برای رفع مشکلات پیش روی صنایع؛

تهیه و تنظیم اسناد بالادستی سازمان و توسعه صنایع کوچک کشور؛

سیاستگذاری و برنامه ریزی در زمینه مطالعات، طراحی، احداث و توسعه همه جانبه شهرکها و نواحی صنعتی و نظارت بر آنها؛

پیشنهاد قوانین و مقررات لازم برای بهبود فضای کسب و کار صنایع کوچک در چارچوب راهبردهای کلان تولیدی و تجاری کشور؛

پشتیبانی از توسعه بازار و همکاری‌های فنی و اقتصادی بین صنایع کوچک کشور با سایر کشورها؛

بسترسازی جهت توسعه و گسترش صادرات محصولات و خدمات تولیدی و ایجاد شرایط مناسب برای فعالیت شرکتهای تخصصی بخش غیر دولتی با هدف توسعه واردات و صادرات؛

مشارکت برای بهبود سیاستهای تجاری دولت با همکاری سایر سازمانهای متولی؛

بستر سازی جهت صدور خدمات فنی و مهندسی در حوزه ایجاد زیرساخت های سرمایه گذاری صنعتی (شهرکها و نواحی صنعتی) و صنایع کوچک؛

مدیریت تامین منابع مالی و سرمایه گذاری مورد نیاز و تلاش برای تامین وثیقه صنایع کوچک از طریق صندوق های ضمانت سرمایه گذاری؛

ایجاد زمینه‌های لازم برای راه اندازی، هدایت و توسعه سرمایه گذاری‌های بخش غیردولتی؛

سیاست گذاری، برنامه ریزی و نظارت بر ایجاد مجتمع های کارگاهی، مراکز خدماتی و ایجاد مناطق ویژه اقتصادی تحت مسئولیت؛

سیاست گذاری و برنامه ریزی در زمینه تدوین شرح خدمات، دستورالعملها و ضوابط و پیش نویس آئین نامه ها جهت ایجاد و توسعه شهرکها و نواحی صنعتی و نظارت بر آنها؛

سیاست گذاری و صدور انواع مجوزها و پایان کار ساخت و ساز شهرک های صنعتی، نواحی صنعتی،شهرک های فناوری،مراکز خدمات فناوری و کسب و کار و واحدهای صنعتی؛

صدور و تمدید جواز تاسیس و پروانه بهره برداری شهرکهای صنعتی غیر دولتی و نظارت بر عملکرد آنها؛

سیاست گذاری و نظارت بر قیمت گذاری شهرکها و نواحی صنعتی؛

نظارت در خصوص خرید و تملک اراضی جهت ایجاد و توسعه شهرکها و نواحی صنعتی؛

برنامه ریزی جهت ارتقاء شاخص های محیط زیست از طریق نظارت بر مطالعات زیست محیطی شهرک ها و نواحی صنعتی و دریافت مصوبات با هماهنگی و تعامل با سازمان های متولی؛

بستر سازی جذب سرمایه گذاری خارجی در حوزه صنایع کوچک و مشارکت در ایجاد زیرساخت های صنعتی؛

  • 1402/06/11 - 12:06
  • - تعداد بازدید: 1274
  • - تعداد بازدیدکننده: 1269
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
  • /Zmfc

بهره برداری از پست برق شهرک صنعتی دامغان با حضور وزیر کشور

پست برق ۶۳ کیلوولت شهرک صنعتی دامغان با حضور وزیر کشور به بهره برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان، احمد وحیدی، وزیر کشور در صدر هیأتی از مسؤولان کشوری و استانی روز پنجشنبه 9 شهریور 1402 در سفر یک روزه به استان سمنان از چندین طرح عمرانی و اقتصادی بازدید و شماری از طرح‌ها از جمله پست برق شهرک صنعتی دامغان و واحد صنعتی در شهرک ایوانکی را در این استان افتتاح کرد.

پست برق ۶۳.۲۰ کیلوولت شهرک صنعتی دامغان  با حضور  وحیدی، وزیر کشور به بهره‌برداری رسید. پست شهرک صنعتی دامغان دارای ۲ دستگاه فیدر خط ورودی ۶۳ کیلوولت و ۲ دستگاه فیدر ترانس است که می‌تواند برق موردنیاز بخشی از واحدهای تولیدی مستقر در این شهرک صنعتی را تأمین کند. این پست همچنین دارای ۱۲ دستگاه فیدر خروجی ۲۰ کیلوولت و ۲ دستگاه فیدر خازن است که ظرفیت خازن منصوبه در آن ۲ در ۴.۸ مگاوار است.

تأمین برق مطمئن، پایدار و مستقل برای مصارف صنعتی شهرک صنعتی دامغان، ایجاد زیرساخت و ظرفیت جدید برق‌رسانی مطمئن به مشترکان جدید صنعتی ازجمله تأمین برق صنایع جدید و کارگاه‌های صنعتی، افزایش قابلیت اطمینان شبکه فوق توزیع در شهرستان دامغان، بهبود پارامترهای کیفی برق و پروفیل ولتاژ شبکه کاهش تلفات برق و افزایش قابلیت مانور و کاهش خاموشی‌ها از مهم‌ترین اهداف و دلایل فنی و اقتصادی اجرای این پست برق در شهرک صنعتی دامغان عنوان شده است.

وزیر کشور در حاشیه افتتاح این پست برق از بخش‌های مختلف آن بازدید کرد و با مدیران صنعت برق و شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان در ارتباط با بهره‌برداری آن به گفت‌وگو پرداخت.

 

 

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان در این زمینه اظهار کرد: این پروژه که با مشارکت شرکت شهرک‌های صنعتی‌ و شرکت برق منطقه‌ای اجرا شد، دارای مشخصات فنی و ویژگی‌‌هایی از جمله دارای ۲ فیدر خط، ۲ فیدر ترانس و ۲ دستگاه ترانس ۴۰ مگا ولت آمپر و ۲ دستگاه ترانس کمکی ۲۵۰ کاواو، ۱۲ فیدر خروجی و ۲ دستگاه فیدر خازن است.

محمدرضا باقری افزود: شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان در راستای تأمین زیرساخت صنایع مستقر در شهرک صنعتی دامغان در سال ۱۳۹۳ مساعدت ۱۰ میلیارد ریالی به شرکت برق منطقه‌ای برای اجرای این پروژه داشته است.

وی بیان کرد: شرکت شهرک‌های صنعتی ۱۰ هزار مترمربع اراضی و همچنین زمین‌های بخشی از مسیر دکل‌های برق را به صورت رایگان در اختیار برق منطقه‌ای سمنان قرار داد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان اضافه کرد: در راستای توسعه صنعتی و ایجاد اشتغال در شهرک صنعتی دامغان این شرکت انشعابات رایگان به شرکت برق منطقه‌ای واگذار کرد.

باقری افزود: احداث ۱۰۰ درصدی ورودی و آسفالت و جدول‌گذاری مسیر با اعتبار چهار میلیارد ریال در سال ۱۴۰۰ از دیگر سرمایه‌گذاری‌های شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان با هدف تکمیل پست برق ۶۳.۲۰ کیلو ولت شهرک صنعتی دامغان است.

وی تصریح کرد: شهرک صنعتی دامغان ۵۶۳ هکتار مساحت دارد که ۲۱۹ هکتار آن زمین صنعتی و ۳۹۵ هکتار آن دارای سند تفکیکی است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان گفت: این شهرک صنعتی از امکانات زیربنایی آب، برق، گاز، تلفن، فیبر نوری و تصفیه‌خانه فاضلاب برخوردار است و  ۲۲۸ قرارداد حق انتفاع و بهره‌برداری با سرمایه‌گذاران به مساحت ۱۲۸ هکتار در آن منعقد شد.

باقری خاطرنشان کرد: ۷۵ واحد تولیدی به بهره‌برداری رسیده در این شهرک صنعتی نیز با سرمایه‌گذاری ۱۰ هزار و ۷۸۲ میلیارد ریال برای یک‌هزار و ۴۱۳ نفر فرصت شغلی فراهم کرده‌اند.

 

همچنین، وزیر کشور از واحدهای خودروسازی در سمنان بازدید کرد.

وزیر کشور از شرکت‌های تیراژه ماشین و تیراژ دیزل بازدید کرد؛ این شرکت‌ها با سرمایه‌گذاری بالغ‌بر ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در زمینی به مساحت ۸۳ هزار مترمربع و زیربنای حدود ۱۷ هزار مترمربع در شهرک صنعتی سمنان واقع است.

 این واحدهای تولیدی ظرفیت تولید اسمی سالانه ۳ هزار انواع لودر، لیفتراک، بیل مکانیکی و انواع کامیون و کشنده را دارد و برای ۴۰۰ نفر فرصت شغلی ایجاد کرده است.

مشکلات این شرکت‌ها به گفته مدیران این واحدها در خصوص تخصیص و تأمین ارز از بانک مرکزی، مباحث مربوط به قاچاق لوازم یدکی محصولات تولیدی واحد، واردات بی‌رویه لوازم و قطعات یدکی و کمبود نیروی انسانی کارگری، واردات ماشین‌آلات و کامیون‌های دسته دوم، عدم تطابق استانداردهای جدید تعریف‌شده با بازار و کاربری‌ها است.

وزیر کشور همچنین از شرکت خودروسازی فردا در شهرک صنعتی سمنان بازدید کرد؛ این شرکت با میزان سرمایه‌گذاری‌های تحقق‌یافته (ریالی و ارزی) به میزان یک‌هزار و ۱۲۵ میلیارد ریال طبق پروانه بهره‌برداری در زمینی به مساحت یک‌هزار و ۷۰۰ مترمربع و زیربنا ۳۰۰ هزار مترمربع در شهرک صنعتی سمنان مستقر است.

این شرکت خودروسازی ۲۵۰ فرصت شغلی ایجاد کرده است و ظرفیت تولید اسمی سالانه یک‌هزار دستگاه خودروی سواری را دارد.

محصولات تولیدی گذشته این واحد، خودروی سمند و خودروی چینی MG-RX5 و پژو پارس دوگانه و تک‌سوز و  محصولات تولیدی فعلی آن، خودروی FARDA SX6 ،FARDA SX5 و B511  FARDA و FARDA T5 است.

محصولات تولیدی آتی این صنایع خودروسازی، خودروی کامیون ۶ تا هشت تن و خودروی برقی است.

اهمیت تولیدات این واحد، نخستین تولیدکننده خودروی سواری در استان سمنان، مدرن و به‌روز بودن خط مونتاژ و تجهیزات شرکت به‌منظور تولید انواع خودروی سواری و تنها تولیدکننده پژو پارس دوگانه‌سوز در کشور است.

مشکلات پیش روی این واحد شامل تأمین ارز و تهاتر مس و قطعات خودرو، داخل‌سازی قطعات خودرو و رایزنی با واحدهای تولیدکننده قطعات خودرو با اولویت استان سمنان، مشکلات پیش‌فروش و فروش فوری محصولات تولیدی و مشکل استانداردسازی خودروهای چینی است.

واحد تولیدی صنعتی کارا کابل ایوان در شهرک ایوانکی با حضور وزیر کشور بهره‌برداری شد. واحد تولیدی کارا کابل ایوان با سرمایه‌گذاری بالغ بر سه هزار میلیارد ریال و در زیربنایی به مساحت حدود ۶ هزار متر مربع در زمینه تولید انواع سیم و کابل در شهرک صنعتی ایوانکی در شهرستان گرمسار فعالیت می‌کند که با راه‌اندازی آن ۴۵ نفر مشغول به کار شدند.

این واحد صنعتی ظرفیت تولید سالانه  ۹ هزار و ۴۰۰ تن  انواع سیم و مفتول مسی، انواع کابل انتقال برق مسی بدون روکش، کابل برق صنعتی و ساختمانی مفتولی، کابل انتقال برق، کابل برق جوشکاری، انواع کابل ضدحریق با عایق پلیمر هالوژن فری، کابل‌های مخابراتی مسی، کابل آنتن تلویزیون رنگی و انواع کابل هم محور را دارد.

  • گروه خبری : گروه آرشیو تمام اخبار استان,گروه اسلایدر سمت چپ,گروه اطلاع رسانی
  • کد خبر : 22593
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب