استاندار سمنان؛
شرایط کنونی نیازمند تصمیمهای جسورانه و همبستگی است
استاندار سمنان گفت: تصمیمهای جسورانه و همبستگی ملی لازمه موفقیت و پیروزی بر دشمنان در این برهه حساس از تاریخ است.

به گزارش روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی استان سمنان، محمدجواد کولیوند استاندار سمنان، حمید دهرویه سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار و محمدرضا باقری مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی و جمعی از مدیران دستگاههای اجرایی استان از 2 واحد سامفرو مکث الکترونیک مهدیشهر مستقر در شهرک صنعتی سمنان بازدید کردند.
شرکت مکث الکترونیک مهدیشهر تولید کننده انواع لوازم خانگی شامل لباسشویی،تلویزیون، جاروبرقی، کولر پلیمری، پنکه، ظرفشویی و ... در زمینی به مساحت ۷۰ هزار مترمربع و با ایجاد اشتغال ۵۰۰ نفر در سه شیفت کاری فعال است.کمبود نیروی کار، تسهیلات سرمایه در گردش و تامین سوخت سه مشکل اساسی واحد است.
شرکت سامفر تولیدکننده قطعات کنترل حرارتی و الکتریکی خودرو(انواع سنسور) در زمینی به مساحت بیش از ۱۹ هزار مترمربع شهرک صنعتی سمنان مستقر و زمینه اشتغال ۱۸۹ نفر را فراهم کرده است. ایجاد دانش فنی مورد نیاز برای طراحی محصول، دستگاه های تست و تولید، بهینه سازی خطوط تولید با استفاده از دانش روز ، فعالیت به عنوان شرکت دانش بنیان صنعتی در زمینه طراحی محصول از ویژگیهای شاخص واحد سامفر است.
استاندار سمنان با محکومیت حمله دردناک رژیم صهیونیستی به جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: در برههای حیاتی و خاص از تاریخ زندگی میکنیم که نیازمند تصمیمات جسورانه و همبستگی ملی است.
وی بیان کرد: رویکردی نوین در کار جمعی، مودت و همدلی میان دستگاههای اجرایی در استان سمنان شکل گرفته است.
کولیوند تصریح کرد: با وجود قوانین مستقل، نهادهای مختلف به صورت جزیرهای عمل نمیکنند و همگی خود را در یک کشتی میبینند؛ این موضوع باعث همافزایی و هماهنگی بیشتر در تحقق اهداف توسعهای استان شده است.
استاندار سمنان ادامه داد: در زمینه بهبود فضای کسبوکار؛ تسریع در صدور مجوزها، حل مسائل مالیاتی و تسهیل امور گمرکی در دستور کار قرار دارد.
وی یکی از چالشهای اصلی واحدهای صنعتی، تأمین نقدینگی عنوان و اضافه کرد: پیشنهاد تشکیل کنسرسیومی از بانکها بهمنظور تامین منابع مالی لازم برای تولید و اشتغال ارائه میشود.
استاندار سمنان بیان کرد: در حال حاضر، حدود ۹۰ درصد واحدهای صنعتی استان سمنان با مشکل کمبود نقدینگی مواجه هستند، که نیازمند توجه و حمایت جدیتر در سطح ملی و بانکی است.
وی گفت: با توجه به تفویض اختیار هیأت وزیران به استانداران، با شجاعت و با سرعت امور پیگیری میشود.
کولیوند ادامه داد: در حوزه مدیریت منابع آب، استفاده از پساب شهری برای تأمین نیاز شهرکهای صنعتی در دست اجراست.
به گفته وی؛ اکنون حدود ۶۰ درصد مشترکان از سیستم فاضلاب شهری استفاده میکنند که به مرور افزایش مییابد.
وی یادآور شد: اجرای پروژه انتقال پساب شهری به شهرکها، صنعت را منتفع میسازد و بخشی از مشکل کمآبی در این مناطق را برطرف میکند.
نظر دهید