پنجشنبه 01 آذر 1403

8 واحد صنعتی راکد در سمنان احیا شد

برنامه‌های استراتژیک

راهبردهای کلان در قالب اهداف استراتژیک (۲۰ ساله):

با توجه به اینکه سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران حدود ۲ سال است که بر اساس ماموریت جدید تشکیل شده است،از لحاظ منحنی دوره عمر تقریبا در مرحله رشد و توسعه قرار دارد و از طرفی مطابق تجزیه و تحلیل های انجام شده، موقعیت سازمان در مرحله اتخاذ استراتژی های تهاجمی می باشد که بر این اساس راهبردهای کلان سازمان در قالب اهداف ۲۰ ساله به شرح زیر استخراج می گردند.

 

 

هدف اول: افزایش سهم صنعت در تولید ناخالص داخلی  / (GDP)کشور با تاکید بر توسعه صنایع کوچک راهبردهای کلان (۲۰ ساله)

هدف اول:

۱-حمایت از بخش خصوصی و هدایت سرمایه گذاران جهت سرمایه گذاری در صنایع کوچک

۲-کمک و حمایت ازایجاد تشکلهای صنعتی، موسسات و نهادهای پشتیبانی کننده از صنایع کوچک

۳-نوسازی مستمر صنایع کوچک از ابعاد مختلف

۴-ساماندهی صنایع کوچک مانند توسعه خوشه های صنعتی، پیمانکاری های فرعی و ...

۵-کمک به رشد صادرات صنایع کوچک در بازارهای منطقه ای و جهانی

۶-جذب سرمایه گذاری خارجی در بخش صنایع کوچک ۷-کمک به توسعه کارآفرینی

 

هدف دوم: توسعه و تکمیل کلیه زیر ساخت های مورد نیاز استقرار صنایع در شهرک ها و نواحی صنعتی و بهبود فضای کسب و کار صنایع کوچک کشور راهبردهای کلان (۲۰ ساله)

هدف دوم:

۱-انجام هماهنگی های لازم با دستگاه های اجرایی تامین کننده زیربناها و خدمات مورد نیاز شهرک ها و نواحی صنعتی از قبیل وزارت نیرو، نفت، راه و ترابری، مسکن و شهرسازی، جهاد کشاورزی، وزارت فناوری اطلاعات و ...

۲-مشارکت با بخش خصوصی جهت تکمیل و ایجاد شهرک ها و نواحی صنعتی

۳-اصلاح نظام مدیریتی و مالکیتی شهرک ها و نواحی صنعتی ۴-جذب منابع مورد نیاز از طریق سیستم بانکی، بخش خصوصی و اعتبارات عمرانی، ملی و استانی با تاکید بر مناطق غیر برخوردار.

۵-بهبود فضای کسب کار با ظرفیت سازی نهادی و تصویب و اصلاح قوانین و مقررات

 

هدف سوم: استقرار سازمانی پویا، دانش مدار و چابک و همسو با تحولات جهانی راهبردهای کلان( ۲۰ ساله)

هدف سوم:

۱-آموزش منابع انسانی

۲-اصلاح و اجرای ساختار سازمانی انعطاف پذیر و پاسخگو

۳-بهره گیری از فناوری های پیشرفته رایانه ای و بانک های اطلاعاتی

۴-استقرار سیستم های جدید برنامه ریزی و ارزیابی

۵-شناسایی و بکارگیری نیروهای کارآمد و شایسته

۶-کمک به ارتقا افراد شایسته

۷-نظارت و ارزیابی مستمر بر فرآیند انجام امور

۸-معرفی توانمندی های سازمان در داخل و خارج کشور

 

 

 

  • 1403/05/23 - 09:17
  • - تعداد بازدید: 199
  • - تعداد بازدیدکننده: 197
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /Zv7e

8 واحد صنعتی راکد در سمنان احیا شد

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان با بیان اینکه وظیفه ما تسهیل‌گری و حمایت از بخش صنعت است، گفت: از ابتدای سال تاکنون، هشت واحد صنعتی راکد سمنان به چرخه تولید بازگشت.

محمدرضا باقری، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان اظهار کرد: طی 2 تا سه سال گذشته 100 مگاوات تأمین برق داشته‌ایم.وی با بیان اینکه مشکل اصلی صنایع استان سمنان تأمین برق است، تصریح کرد: واحدهای کوچک، متوسط و کارگاهی استان سمنان در طول هفته 2 روز با قطعی برق مواجه هستند، به همین منظور به سمت تأمین برق از انرژی‌های تجدیدپذیر رفته‌ایم و از شهرک‌های صنعتی استان 9 مگاوات تأمین برق خورشیدی در حال انجام است.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان با اشاره به اینکه 330 هکتار زمین آماده تحویل برای اجرای طرح انرژی خورشیدی داریم، گفت: از این طریق می‌توانیم 300 مگاوات برق را به شبکه برق کشور اضافه کنیم.
باقری با بیان اینکه از سقف سوله‌ها در شهرک‌های صنعتی برای تولید برق خورشیدی استفاده می‌شود، افزود: قیمت زمین برای تولید برق خورشیدی تقریباً یک‌سوم قیمت عادی است.
وی اظهار کرد: در سنوات قبل 76 واحد کارگاهی در استان سمنان ایجاد شده است و از ابتدای امسال تاکنون 35 واحد کارگاهی به بهره‌برداری رسیده و تحویل موقت شده است؛ همچنین 39 واحد دیگر هم تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان تصریح کرد: هدف از ایجاد واحدهای کارگاهی این است که این واحدها را به شکل اجاره به کسب و کارهای کوچک تحویل دهیم؛ برای مثال به واحدهای دانش‌بنیانی که سرمایه اولیه کمتری دارند یا واحدهایی که به شکل خانگی مثل سفال و سرامیک هستند، می‌توانیم این کارگاه‌ها را در اختیارشان قرار دهیم.
باقری با اشاره به ایجاد پردیس فناوری با همکاری و تعامل پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان خاطرنشان کرد: عملیات اجرایی ایجاد این پردیس آغاز شده است.
وی از جمله اقدامات انجام شده در حوزه شرکت شهرک‌های صنعتی را اتمام پل روگذر شهرک صنعتی سمنان عنوان کرد و گفت: نسبت به ساماندهی ورودی جدید شهرک صنعتی سمنان و شهرک صنعتی دامغان نیز اقدام شده است.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان عنوان کرد: در کنار انجام اقدامات زیرساختی شهرک‌ها در خصوص بحث‌های حمایتی، شرکت در نمایشگاه‌ها، آموزش به مدیران واحدهای صنعتی، شناسایی و رفع نیاز بین واحدها با بهره‌گیری از مشاوران متخصص، اعطای کمک‌های بلاعوض در حوزه صنایع کوچک، خوشه‌های صنعتی و حضور در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی اقدامات بسیار خوبی انجام شده است.
وی با اشاره به افزایش سقف حمایت از حضور صنایع در نمایشگاه‌ها گفت: معرفی محصولات، بازار فروش و افزایش ظرفیت تولید واحدها نیز اقدامات بسیار خوبی در دستور کار است و جزو وظایف حمایتی ما محسوب می‌شود.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان به موضوع احیای واحدهای راکد و اقدامات انجام شده در این راستا نیز اشاره کرد و افزود: 150 واحد صنعتی در چند سال گذشته احیا شده است؛ از این تعداد 24 واحد در سال 1402 احیا شده است و از ابتدای سال تاکنون نیز هشت واحد صنعتی راکد به چرخه تولید بازگشت.
باقری با اشاره به اینکه سال گذشته 100 واحد صنعتی ظرفیت تولیدشان افزایش یافته است، افزود: مباحث مربوط به بازسازی و نوسازی واحدها نیز در دستور کار است.
وی خاطرنشان کرد: نیاز بخش صنعت را در جلسات مختلف و با جدیت دنبال می‌کنیم و در این راستا جلسات متعدد و مستمری با استانداری سمنان، اتاق بازرگانی، شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی انجام می‌دهیم.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان گفت: وظیفه ما تسهیل‌گری و حمایت از صاحبان صنعت، واحدهای صنعتی و بخش خصوصی است و معتقدیم باید باری از دوش صنعت استان برداریم نه اینکه فشار و باری برای تولیدکنندگان باشیم.
  • گروه خبری : گروه آرشیو تمام اخبار استان,گروه اسلایدر سمت چپ,گروه اطلاع رسانی
  • کد خبر : 28644
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب